HAKKIMIZDA

 HAKKIMIZDA

HAKKIMIZDA

Doğa ile Konforun Buluştuğu Noktadasınız…Otelimizde klasik yıldızlı oteller dışında misafirlerimize sıcak ve samimi hizmet sunmak ana prensibimizdir.Gelen misafirlerimizin kendilerini rahat ve huzurlu bir ortamda hissetmeleri bizim için önemlidir. Bu anlayışla hizmet vererek, siz değerli misafirlerimize sunduğumuz hizmetleri çeşitlendirmekteyiz.

Yeşillikle iç içe
İzmir’e sadece 20 dk uzaklıkta, Manisa ormanlarının huzurlu ortamını yaşayabilirsiniz. Büyük şehrin yorgunluğunu çam ormanlarını seyrederken balkonunuzda dinlenirken üzerinizden atabilirsiniz.
Doğa İçinde Konaklama
Odalarımız Manisa ormanları içerisinde Deluxe- Dağ Manzaralı-Balkonlu-Sigara İçilmeyen ve Aile odalarımızla birilikte toplam 47 tane geniş ve konforlu oda bulunmaktadır. Misafirlerimizin konaklama talepleriniz düşünülerek, özel oda tiplerimizde tercihleriniz doğrultusunda hizmetinizdedir. Ayrıca otelimiz Evcil Hayvan Dostu oteller arasında yer almaktadır. Tüm odalarımızda konforunuz için gerekli tüm ihtiyaçlar düşünülmüş olup , odalarımızın geçen sene itibari ile yenilenerek,özel butik tarzı mobilya, halı ve yataklarıyla siz değerli misafirlerimiz için rahat bir konaklama imkanı sunmaktadır.Her odada Free Wı-Fı olup, kendi laptopunuzla internete girebileceğiniz tüm alt yapı sistemleri siz müşterilerimiz için hazır edilmiştir.Odalarımızın mimari özelliği bakımından geniş balkonlu odanızda çam ormanlarımızın kokusunu içinize çekebilir, eşsiz orman manzarasını seyrederek konaklamanızın tadını çıkartabilirisiniz.


Davet & Organizasyon
Ayrıca tesisimizde; düğün, toplantı ve özel günleriniz için hizmet veren açık ve kapalı alanları bulunmakla birlikte, her türlü teknik donanıma sahip toplantı salonumuzda 150 kişiye kadar istenilen biçimde toplantı düzeni alınmaktadır.Klasik gün ışığı almayan toplantı salonlarının aksine maksimum gün ışığı alan, önü tamamen yeşil çimle kaplı olan toplantı salonumuzda toplantılarınız daha keyifli olacaktır.Profesyonel danışmanlarımız ile yapmayı planladığınız nişan,düğün,gala yemekleri ve özel kutlamalar için sizin yerinize organizasyonunuzun tüm detaylarını planlayabilir, dekorasyonundan menüsüne kadar sadece size özel organizasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

BAR & MESİR RESTAURANT
Lobby Bar
Lobby’ de gelen misafirlerimizin dinlenmelerini sağlayan her türlü yabancı ve yerli içki servisinin yapıldığı Amerikan Barı olan doğa manzaralı barımız olup siz değerli müşterilerimizin yorgunluğunu atabileceğiniz . Lobby’nin geniş atmosferini de içine alan , misafirlerimizin dinlenebildikleri bir bardır. 24 saat sıcak ve soğuk içecek servisimiz bulunmaktadır.Kahvaltı SalonuKahvaltı salonumuzda özenle hazırlanmış zengin ürün yelpazesine sahip açık büfe kahvaltımız 07:00 / 10:30 saatleri arasında siz değerli misafirlerimizin orman manzarası eşliğinde hizmetine sunmaktayız.

Spilos Fitness Center
Spor aletleri ile kendinize zindelik katıp ,yoğun iş temposundan sonra yorgunluğunuzu atabilmeniz özel olarak hazırlanmış jakuzi, buhar odası ve saunamızdan yararlanabilirsiniz.

GALERİ